Mercat d'Horta

Mercat d'Horta

Mercats de Barcelona participa en la Smart City Expo World Congress 2022

17 de noviembre de 2022

A la principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, que se celebrarà del 15 al 17 de novembre, s'exposaran dos projectes de digitalització als Mercats de Barcelona.

Barcelona acull, del 15 al 17 de novembre, 'onzena edició de l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), la cimera internacional de referència sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents. L’esdeveniment és el punt de trobada d’experts internacionals que compartiran les bones pràctiques per a un entorn urbà més sostenible.

Des de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), el seu gerent, Màxim López, ha exposat el projecte Mercats a un clic: el marketplace de l'IMMB. Es tracta d’una plataforma de venda en línia comú a tota la xarxa de mercats de Barcelona.

Els objectius del projecte són posar a disposició del comerç una eina tecnològica de venda en línia i oferir als venedors i venedors les eines i serveis necessaris per rebre i gestionar comandaments a través de la plataforma. Amb 'Mercats a un click', l'IMMB disposarà dels recursos i mecanismes tecnològics per fer el repartiment de comandes a domicili ia través dels punts de recollida (armariets) instal·lats als mercats.

Más información

Ayuntamiento de Barcelona

Cargando...
x
X